Sjukanmälan

Sjukanmälan ska helst ske via vår skolportal Infomentor. Man gör då sjukanmälan via infomentors hemsida www.infomentor.se eller på Infomentor smartphone. Saknar du användaruppgifter till Infomentor, kontakta Kristina Petri via e-post: Kristina.petri@bolebyskola.se och ange ditt namn och vilken elev du är vårdnadshavare för, samt om du bara saknar lösenord eller både användarnamn och lösenord.

OBS! Sjukanmälan ska göras på dagen som eleven är hemma. Om inte sjukanmälan görs är eleven ogiltigt frånvarande och skolan enligt lag skyldig att kontakta hemmet. Detta innebär ett stort merarbete om inte alla elever som är frånvarande är korrekt sjukanmälda.

Sjukanmälan via sms:
Om man av någon anledning inte kan logga in på Infomentor går det bra att skicka ett  att skicka ett sms med barnets namn och klass till Stina (exp) 070-1810300

Sjukanmälan ska ske innan klockan 07.30