Annersia vänner

ANNERSIA VÄNNER

Vi är en förening för alla som bor i bygden. Föreningen är en ideell förening som startade år 2003 för att äga Böle Byskola AB. Vårt viktigaste uppdrag är att äga skolan och säkra dess framtid. Vi arbetar också för livskvalité på Annersia. Nu tar vi nya tag och är mitt i en tid av spännande utveckling.

Böle Byskola och Restaurang Källan är av stort värde för dig som bor här. Du är värdefull som medlem i föreningen. Genom ditt medlemskap bidrar du till att föreningen kan vara en stabil och trygg ägare som ger skolans elever och koncernens personal arbetsro. Tillsammans kan vi då fortsätta utveckla Böle Byskola som vår träffpunkt och genom samverkan med goda krafter göra Annersia till bästa stället man kan bo på.

Vilka är med i Annersia Vänner? Alla som betalat medlemsavgiften blir medlem och är därigenom med i föreningen som äger skolan.

Vår uppgift är att äga skolan och säkerställa skolans framtid som en idéburen verksamhet utan vinstuttag till ägarna.Vi ger ägardirektiv till skolan, men vi lägger oss inte i skolans arbete.

Är du medlem i Annersia Vänner och känner för att engagera dej eller vill ha någon aktivitet, så ta kontakt med oss så hjälps vi åt. Vi vill sätta guldkant på tillvaron för de som bor på Annersia. Några av de saker vi har gjort:

  • Sponsrat Böle byskolas årliga skidresa till Hovde/Bydalen
  • Köpt jul och sommarpresent till personalen på skolan
  • Sponsrat Svartsjöspåret
  • Sponsrat pump till isplanen
  • Hjälpt till att återuppliva Skol-IF
  • Haft höstmarknad
  • Anordnat en baddag på Brunflobadet för våra medlemmar

Bli medlem idag!

inbetalningsavi av_2020

Styrelsen består av:

Anna Fryklöf – ordförande

Lotta Lingblom Lööv – sekreterare

Sven Nilsson – kassör

Evelina Selander

Marita Ångström

Josephine Edström

Kontakta oss: avstyrelse@gmail.com  Kom ihåg att titta på och gilla vår facebooksida: Annersia Vänner