Skolmaten Restaurang Källan

Restaurangen öppnar för frukost 07:15 för fritidsbarn samt övriga elever som vill äta frukost till en kostnad av 20 kr.

Restaurangen serverar en härlig frukosten med t.ex. gröt, fil och flingor, nybakat bröd, smör, pålägg, ost, grönsaker och ekologisk mjölk.

Lunchen serveras till eleverna mellan 10.45-11.50 varje dag och består av 2 dagens lunch, salladsbuffé, knäckebröd, smörgåsmargarin, ekologisk mjölk och vatten.

Det är väldigt trevligt när föräldrar kommer och besöker restaurangen, de äter då till ett pris av 90 kr.

Mellanmål serverar vi mellan 14.00-14.30 till fritidsbarn men även till övriga elever som vill äta mellanmål i restaurangen. De betalar då 10 kr, för vuxna kostar mellanmålet 25 kr.

Tanken bakom vår restaurang är att erbjuda bra mat till alla våra elever och glada matgäster. Bra mat som är lagad från grunden i vårt kök.

Kockarna på Böle Byskolas Restaurang Källan har ansvaret att barn och vuxna får näringsriktiga måltider genom olika matvariationer och samtidigt får matglädje. All mat görs från grunden och maten görs så nära måltiderna som möjligt för att behålla näringsämnena. Vi serverar även livsmedel som är anpassad för olika  överkänsligheter och allergier.

Klicka på loggan så kan ni läsa veckans meny och andra nyheter.Logga