Skolmaten Restaurang Källan

Restaurangen öppnar för frukost 07:00 för fritidsbarnen. Övriga får gärna stanna och äta frukost också till en kostnad av 30 kr.

Restaurangen serverar en frukost med t.ex. gröt, fil och flingor, nybakat bröd, smör, pålägg, ost, grönsaker och mjölk.

Lunchen serveras till eleverna mellan 10.40-12.00 varje dag och består av 2 dagens lunch, salladsbuffé, bröd, mjölk och vatten.

Det är trevligt när ni föräldrar kommer och besöker restaurangen, då betalar ni i kassan.

Mellanmål serverar vi mellan 14.00-14.30 till fritidsbarnen.

Tanken bakom vår restaurang är att erbjuda bra mat till alla våra elever och glada matgäster. Bra mat som är lagad från grunden i vårt kök.

Kockarna på Böle Byskolas Restaurang Källan har ansvaret att barn och vuxna får näringsriktiga måltider genom olika matvariationer och samtidigt får matglädje. All mat görs från grunden och maten görs så nära måltiderna som möjligt för att behålla näringsämnena. Vi serverar även livsmedel som är anpassad för olika  överkänsligheter och allergier.

Klicka på loggan så kan ni läsa veckans meny och andra nyheter.Logga