Nyhetsbrev 2018-05-28

Hej på er!
Vi närmar oss slutet av detta läsår och har nu bara knappt tre veckor kvar. Samtidigt som vi avslutar året sammanfattar vi och utvärderar verksamheten för att dra lärdomar och utvecklas vidare. Det har varit ett fantastiskt år på många sätt, med många guldkorn och utmaningar. Ni har nu fått en enkät från Stina som vi önskar att ni svarar på. Det är ett helt nytt system i Infomentor som vi nu ska prova att använda i år. Sammanställningen av enkäterna kommer jag sedan att använda i vårt kvalitetsarbete så det är viktigt att vi får hög svarsfrekvens. Om ni har övriga frågor eller synpunkter, utöver det som kommer fram i enkäten, så får ni gärna ta kontakt med mig.
Vi har nu lagt grunden för organisationen inför hösten. Den ser ut så här:

f-klassen        Lena och Johan
åk 1                  Linnéa och Sara
åk 2                  Maria
åk 3                  Cissi
åk 4                  Monica
åk 5                  Berith

Katarina ska ta över undervisningen i textilslöjd samt göra lärartid i åk 1-3. Som vi tidigare berättat slutar Lotta nu till sommaren. Anna kommer att lämna oss för att börja på Dvärsätts skola till hösten. Vi har anställt en utbildad lärare i fritidshem – Anton Darpö. Han har tidigare jobbat i Åre och flyttar nu till Östersund då han går ut utbildningen i Umeå om en vecka. Under hösten kommer Johan att vikariera i f-klassen samt på fritids fram till att Malin kommer tillbaka från föräldraledighet efter jul. Johan jobbade hos oss för några år sedan och kommer nu närmast från Lit. Vi har en annons ute där vi söker lärare som i huvudsak ska jobba i 4-5:an. Ni får gärna hjälpa oss att hitta en duktig, engagerad lärare till vårt härliga gäng!
Fritidspersonalens placeringar är inte helt spikad eftersom vi har en ny medarbetare på väg in och vi vill organisera på bästa sätt utifrån de kompetenser vi har i hela arbetslaget.
Vi hälsar er varmt välkomna till sommaravslutningen i Sunne kyrka fredagen den 15 juni kl 8.15 – ca 10.00 då alla klasserna sjunger in sommaren.
Efter en lång skön sommar drar höstterminen igång torsdagen den 23 augusti kl. 8.00. Efter lunch får ni gärna hjälpa oss att fira in det nya läsåret och samtidigt fira Böle Byskola 15 år! Den dagen slutar alla elever kl 13.00.

//Eva-Märet