Annersia vänner

Sedan 2016 bytte Böle Byskolans Vänner namn och idag heter vi Annersia Vänner. En förening för alla som bor i bygden.  Föreningen är en idell förening som startade år 2003 för att äga Böle Byskola AB. Vi ansvarar för att hitta kompetens till bolaget styrelse och sätta guldkant på tillvaron för skolans elever och personal. Nu tar vi nya tag och är mitt i en tid av spännande utveckling.

Böle Byskolan och Restaurang Källan är av stort värde för dig som bor här och är värdefull som medlem i föreningen. Genom ditt medlemskap bidrar du till att föreningen kan en stabil och trygg ägare som ger skolans elever och koncernens personal arbetsro. Tillsammans kan vi då fortsätta utveckla Böle som vår träffpunkt och genom samverkan med goda krafter göra Annersia till bästa stället man kan bo på.
Vilka är med i Annersia Vänner? Alla som betalat medlemsavgiften blir delägare i skolan.
Vår uppgift är att äga skolan och säkerställa skolans framtid som en idéburen verksamhet utan vinstuttag till ägarna.Vi ger ägardirektiv till skolan, men vi lägger oss inte i skolans arbete.
 Är du medlem i Annersia Vänner och känner för att engagera dej, vill ha någon aktivitet, så ta kontakt med oss så hjälps vi åt. Vi vill sätta guldkant på tillvaron för elever och personal på skolan. Vi har bland annat sponsrat:
*den årliga skidresan till Hovde/Bydalen
* Vår satsning på skolgården är till för alla boende i bygden
*Personalen får uppmuntran då och då
*Vi har återupplivat Skol IF.
Bli medlem idag! Inbetalningsavi AV_2017
Styrelsen består av:
Anna-Lena Furu ordförande
Anna Fryklöf vice ordförande
Katarina Lindblom sekreterare
Sven Nilsson kassör
Annelie Nilsson Ledamot
Bengt Eklund ledamot
Kristina Berg ledamot
Kontakta oss: bbvstyrelse@gmail.com  Kom ihåg att titta på och
gilla vår facebooksida: Böle byskolas vänner ladda ned